I See You @ RILEX

Rilex @ Zello

hi all, demi seiring dgn dunia digital ni, abg dah createkan satu channel di Zello untuk kita semua berkomunikasi secara realtime melalui voice chat melalui semua henpon (Android, Iphone, Blackberry dll) tanpa memberi nombor henpon pada strangers. Harap semua dapat memanfaatkan servis ini. Perkakasan yg perlu = Smartphone spt diatas. Software yg perlu didownload = "ZELLO", cari je kat Market/AppStore (Free aje). bila dah register, cari channel = "Abgh3nsem". Masukkan password channel = "ABGH3NSEM" (semua huruf besar). so siaran 24 jam tanpa henti. sambil baring pon boleh chat. tak percaya??? sbb abg dah try. hahahahaha. bagi yang kurang kebernian dan kemachowan, korang chat kat web dah le.. wahahahaha. selamat bersembang.
kpd semua pembaca koleksi rilex ni, fwd2 le page ni pd rkn2 br ye. members get members . invite diaorg . pls masuk tru http://abgh3nsem.blogspot.com . tq . ada crita br, emailkan pd abgh3nsem@gmail.com . hurray! web ini dah cecah 16 juta. tq to all. NEW UPDATES! Byk ISP dah block web ni, baca ni. http://www.mywindowsxp.info/2011/06/cara-bypass-laman-web-yang-diblock-oleh-isp.html . Ruang chatting sama disediakan di http://abgh3nsem1.blogspot.com . Klik2 la iklan dibawah ini ye. tq